Hallen är ett av de svåraste rummen att inreda på ett bra sätt. Speciellt under vintern när alla ytterkläder tar upp så mycket plats. Många av oss struntar sedan i att hänga undan de kläder som vi inte använder. Som tur är finns det en hel del tips på hur du kan inreda din hall på ett smart sätt. Dessa tips och råd är speciellt till dig som har en väldigt liten hall och gärna vill få den att kännas större.

Speglar

Speglar är det bästa du kan hänga upp i en liten hall. De kommer nämligen få rummet att kännas aningen större. Den reflekterar ljus och hjälper att lysa upp hallen en aning, speciellt om dina väggar är vita eller en annan ljus nyans. Dessutom är den bra när du ska ut. Spegeln ger dig nämligen en chans att dubbelkolla att du ser okej ut.

Häng undan kläder du inte använder

Ett annat tips är inte direkt ett inredningstips. Efter varje årstid när du byter ut de ytterkläder du har rekommenderas det att du hänger undan resten. På våren när det är varmare bör du alltså plocka bort alla vinterkläder från hallen. På så sätt kommer du inte känna som att kläderna tar över. Det frigör även mer plats vilket gör att hallen ser lite större ut. Har du inte en bra plats att förvara alla kläder på kan du skapa en egen förvaring av vinterkläderna som inte kommer användas.

Hyllor

Sist men inte minst, hyllor. Du behöver självklart någonstans att lägga dina mössor, vantar och hänga upp jackan. Det finns flera hyllor som du kan hänga upp på väggen, dessa kan även ha krokar under sig vilket är ett bra ställe att hänga jackorna. Med hyllor som du placerar uppåt istället för utåt kommer du få mer plats till annat i hallen.