Att låta dina kläder bli en del av inredningen är både ett sätt att spara plats och ett sätt att göra ditt hem mer personligt. Dessutom får du på det sättet möjlighet att beskåda dina favoritplagg även de dagar när du inte använder dem. Här kommer några tips på hur du kan inkludera dina kläder när du inreder.

Hatten är kanske det mest tacksamma plagget att använda i sin inredning: slå helt enkelt upp en spik eller en krok i väggen och häng hatten mot väggen. Extra fint blir det om man grupperar två eller fler hattar tillsammans.

Ett annat plagg som är dekorativt helt på egen hand är högklackade skor, och de passar därför perfekt att lämna synliga i rummet, till exempel genom att helt enkelt ställa dem på en bänk eller genom att hänga upp dem i klacken från en stege eller en skohylla som är fäst på väggen.

Man behöver dock inte hänga kläder på väggen för att de ska bli en fin del av inredningen. På vintern kan det till exempel bli en mysig inredningsdetalj att trava en hög med varma och fluffiga tröjor på ett sidobord eller en pall. Då har man dessutom nära tillgång till dem om man skulle känna sig frusen.

Ett annat plagg som bara är att ställa fram är handväskan. Särskilt om man har investerat i en dyr handväska kan det kännas onödigt att den ligger undanskymd när man inte använder den, så ta fram den istället och låt den bli en dekoration i hemmet.

Om du känner att du har plats för att köpa fler kläder efter att många av dina plagg har letat sig ut från garderoben och in i hemmet, ska du gå in på Outletsverige.se. Där kan du köpa billiga kläder som både passar att ha på sig och att hänga på väggen.