En trevlig och väldigt mysig inredningsstil som blivit extra populär på senare år är den så kallade herrgårdsmiljön. Inom kategorin finns det många olika stilar där du till exempel kan gå in för en regal slottsstil, ett lite gammaldags herresäte eller en mysig lantgård. Det spelar ingen roll om du bor i en lya mitt i stan eller ett hus på landet; med rätt tillbehör och detaljer får du en härlig gårdsmiljö var du än befinner dig.

Du hittar allt du behöver för gårdsromantisk inredning hos LaLiving där det bland annat finns vackra mattor, gardiner och textiler som ger ditt hem den rätta känslan. Ett enkelt, vitmålat kök får genast en lantlig känsla med en rutig gardin och barnens rum blir extra sött med en skir gardinkappa i linne. Lägg en sänglöpare i fuskpäls i sovrummet eller pryd soffan med fina kuddar och en skön enfärgad pläd eller i mönster som en ko eller ett får. Det finns ett stort och varierat utbud som förvandlar ditt hem till något alldeles säreget.

Praktiskt och stiligt

Det som betecknar en gård är att här förenas en hel del arbete med en praktisk och vacker stil. Särskilt köket behöver en kombination av funktion och estetik då rummet används i flera syften. Stora ytor som både kan tjäna som underlag för bakning eller slöjd som är snygga men också lätta att rengöra och som vackert förvandlas till dekorativa bord med broderade bordlöpare. Ett bra tips för att lyckas med gårdsinredningen är att blanda modernt med traditionellt och att tillföra många detaljer.

Naturliga färger och material, med kul detaljer som bronsgrytor som hänger på väggarna, vackra lampkjolar eller handdukar med blommor, frukter och dalahästar gör hemmet lantligt och romantiskt på en och samma gång. Din nya inredningslook behöver inte alls kosta skjortan utan det finns massor med ekonomiska alternativ som till exempel fina mattor, tygkorgar och lite DIY. Allt som egentligen krävs är att du tycker att det är kul med inredning och gärna experimenterar och tillför din smak och fantasi. Med några enkla förändringar blir hemmet förnyat och du kan njuta av lantlig romantik var du än befinner dig.